29.10.07

Erik 4 år og Oscar på legevakten!

En stor og fin 4-åring!

Erik er fire år i dag, og dagen startet bra. Men uff og huff for en endring det ble på den saken ganske raskt. Vi startet dagen med gaveoppakking og sang, før vi vekket smågutter og hadde enda noen gaver. Morgenen gikk sin gang med alt som skal gjøres, og smågutter ble oversett en liten stund. Og på den stunden fant Oscar mormor kopp med varm te... Og det endte slik...

Oscar har nå andregradsforbrenning på arm og bryst. Det kommer til å gå helt fint, men åååh så vondt det gjorde i alle mulige hjerter når det stod på. Også er det den koppen som alle vet er spennende for små gutter. Den stod jo på kjøkkenbordet som tidligere har vært sikkersone. Men ikke nå lengre nei. Så da bar det i dusjen og på legevakten og hjem igjen i sengen. Stakkers lille tøffingen!

Erik har fått en finere dag utover, noe som var veldig viktig for oss. Han har fått sin aller første tohjulsykkel, sin egen fiskestang og to nye heia brann t-skjorter. Og heia brann pysj! Ja og en haug med lekebiler da selvsagt. Ingen bursdag uten nye lekebiler.
Han er verdens fineste storebror og ble så lei seg når Oscar fikk vondt. Men dagen ble bra og han ville ikke legge seg, for da hadde han ikke bursdag mer.


Ellers så må jeg bare si at jeg har hatt en utrolig herlig helg. Reiste til Stavanger for å besøke Sol og Kjell. Jeg har ikke gjort noe nyttig. I alle fall ikke noe nyttig som ikke også er moro. Har handlet litt julegaver, julekalendergaver og vært til ansiktsbehandling. Det er vel både nyttig og moro! Men uansett, tusen takk til Sol og Kjell for at jeg bare kan sitte i en stol, helt stille og strikke hos dere. At jeg ikke må være supersosial og humørfyllt hele tiden. Det er utrolig avslappende å være sammen med dere. Og kampen om garnet hadde jeg bare med Vismann og Oskar, så det skal jeg overleve. Fine pusene!!Men nå er denne dagen over.
Helt utrolig hvordan denne dagen ble...

6 kommentarer:

lises sa...

Uff, stakkars lille gutt. Får håpe det ikke svir så mye nå når det skal gro.

Gratulerer med dagen til Erik!

MagFly sa...

Vi hadde samme oppleving med Ingebjørg og ein termos då ho var eit år. Ikkje kjekt då det sto på, men det er heldigvis utsruleg korfint dei gror :-).

Felisi sa...

Oioioi, det var mye som skjedde på en og samme dag ja. Stakkars lille gutten, det så ikke deilig ut, men godt å høre at han kommer til å bli helt fin!

Gratulerer med storebror, 4 år er en...eh...artig alder. ;o)

Marita sa...

Håper det går bedre etterhvert med lille-gullet! Trøsteklem.

irenetur sa...

uffda, stakkar liten. Håper det går bedre nå!!

Anni sa...

Stakkels dreng, ja det gør ondt i hjertet, har været udsat for det samme med min datter, da hun var lille ( hun er nu 27, men glemmer det aldrig ), føler med jer.