8.10.07

Hvem ble ferdig mon tro?


Dolci skulle strikke ferdig en bamse. Jeg har gledet meg masse til denne, men jeg kan jammen ikke se noen ferdig bamse i bloggen enda. Men noen sokker og ett lass med flotte is-skrapevotter er ferdig!

Merete skulle strikke ferdig en flott genser, men på siste bildet ser det fortsatt litt halvferdig ut. Ble du ferdig Merete?

Hos Cruzidull har jeg fulgt spent med. Hun skulle strikke ferdig julisokkene, men disse har visst vært fryktelig vanskelige. De er i alle fall ikke ferdig. Men dere kan i alle fall se en veldig flott hvit lue, en hai, litt mat, Stillow og en veeeeldig søt og ikke minst myyyk pus. Men hvor ble det av de sokkene mon tro?

Erica skulle strikke ferdig den nye Mariusgenseren. Den ble pakket ned for å være med på landsstrikketreff i Stavangerområdet. Men i bloggen ser jeg stort sett bare nypåbegynte prosjekter, en nydelig Mikkel i strikket bunad og en haug med nytt garn. Hvor i all verden ble det av mariusgenseren da, Erica?

Hver gang jeg tar turen innom Trollmor så glemmer jeg alt som heter håndarbeid, for hun har nå en av de søteste valpene! Lille Nero er nok familiens midtpunkt og han stjeler nok all oppmerksomhet. Hun skulle sy ferdig en Felix-veske og den ble ferdig den! Den ble flott!! Men skulle det bli ferdig noen paradoxial også?

Hos Vivi har det skjedd ett miyakel, hun ble ferdig med miyaken. Den ble utrolig flott og har nok vært litt langtekkelig. Uansett, den ble ferdig Vivi, og nå tror jeg det er flere enn meg som lurer på hva du skal strikke nå! Vivi er den eneste jeg kjenner som bare har ett pågående prosjekt om gangen, noe jeg aldri hadde klart å gjennomføre!! Grattis Vivi!

Synnøve
skulle strikke og gjøre ferdig en haug med ting. Jeg tenkte at dette var nå litt mye kanskje, skal bli spennende å se om hun blir ferdig. Og jammen meg så ble hun det. Hun har strikket og heklet en Shrek med klær, gjøre ferdig mystery stole3, kaptein sabeltann, projoprosjekt og Solan skulle bli ferdig. Ta en titt i bloggen hennes, for hun ble faktisk ferdig!! Jeg er mektig imponert!!

Ett pynteskjerf var målet til Hannesol. Det var ikke kommet langt da hun begynte, men jammen ble hun ferdig. Nydelig ble det også! Ta turen inn i bloggen, for her er det mye fint. Likte spesielt det fine sitteunderlaget som man ruller sammen til å ha i sekken. Hmm, det må jeg se om jeg kan skaffe meg!

Tittei hadde mange ting hun ville bli ferdig med, en irregular rib raglan, en Ogee tunic og ett socalled scarf. Skjerfet ble ganske raskt ferdig, og genserne vokste jevnt og trutt. Men det ser nok ikke ut som om både tunic og raglan ble ferdig. Hmmm det var jo dumt da. Men dere må ta turen inn til henne og se på den stakkers genseren som var så trist og lei seg...

Lises skulle strikke ferdig en oransje genser, men før den måtte hun strikke ferdig en annen genser. Hun er nok den raskeste genserstrikkeren jeg vet om og jammen ble hun ferdig også. Regner med at mottakerne ble glad og fornøyd med dem. Du vant Lises, sånn er det med den saken...

Bim h-d har en flott blogg, her har jeg sittet mye og tittet. Veldig koselig. Hun skulle strikke ferdig en nydelig hettegenser og den ble jammen ferdig. Håper motaker vil ta bilde av seg selv i den, det hadde vært kjekt å se.

Tone hadde som mål å bli ferdig med ett par babysko, det var visst nok ut fra hvor mye strikkelyst hun hadde om dagen. Og hun ble jo ferdig også. Og ikke bare det, hun er ferdig med en paradoxial vott også. Dette er jo supert! Og de muffinsene så bare sååå deilig ut.

Ett babysett med mye tilbehør skulle bli ferdig hos Pixeline, og det ble det også. Jeg er imponert. Det er grenser for hvor morsomt det er å strikke ensfarger babytøy. Men det ble kjempeflott og mottaker er utrolig heldig!

Pendlerpiken skulle lage ferdig en alpakkavest som har vært på pinnene siden påske, men ut fra bloggen så ser det fortsatt ut som om den er på pinnene. Eller hva, Pendlerpiken?

Julia skulle få ferdig en genser til jenten sin og en halvferdig jakke. Men det gikk visst ikke så bra. Men hun strikker mysteriet og har sydd klær, så jeg synes hun har gjort masse!!

Dyveke
er midt i flytting, huskjøp og selging, så der har ett sjal til Oktoberrosa ligget ferdig en stund. Men ved hjelp av Bli ferdig! så ble det ferdig i tide. Og i går ble det auksjonert bort på QXL og det ble solgt for 1600,- kroner!! Helt utrolig moro og ikke minst flott! Grattis Dyveke!

Hos Salvie har det ikke skjedd så mye, i alle fall ikke i bloggen. Hvordan gikk det med teppet, Salvie? Ble du ferdig?

Amylin tenkte seg nok ikke så mye om når hun meldte seg på. For hun skulle bli ferdig med "Nøstebarndress, en kragejakke og et par sokker jeg bør bli ferdig med. I tillegg har jeg to ullbukser til å strikke, en genser til tulla og en genser til lillegutt. Mer tid, jeg trenger mer tid." (Sitat fra HB) Og når hun i tillegg reiser til London en uke, så sier det seg kanskje selv at dette ikke gikk så veldig bra. Men hun er ferdig med: Nøstebarndress og kragejakke. Sokkene mangler fra hælen og til tærne på den siste sokken. Ullbuksene er ikke påbegynt enda, genseren til tulla er ferdig opp til ermene på bolen og genseren til lillegutt er ikke påbegynt. Men noe skjedde jo med ting som lå stille, så dette er jo veldig bra da!!

Kicki skulle bli ferdig med ett par Selbuvotter til oktoberrosa, en bunad og en genser. Jeg håper Selbuvottene ble ferdig, for de ble solgt i går, bunaden har jeg sett bilde av ferdig og ble utrolig fin, men jeg tror nok det gjenstår litt på genseren fortsatt. Veldig bra jobbet, kicki!

Abbehope/strikkegal skulle bli ferdig med ett hekleteppe, men det gikk visst ikke denne gang, men håper det går bra å få det ferdig ut oktober da. Jeg heier jeg!!

Jeg fant aldri helt ut hva GreteR skulle gjøre ferdig, men hun har i alle fall blitt ferdig med enda flere starghan tepper. Jeg blir helt målløs jeg. Hun er er racer med heklekroken altså!!

Også er det Tine som jeg ikke finner noe bli ferdig prosjekt på. Kanskje det finnes en "gammel" blogg? Men det er en blogg jeg skal følge med på videre ja!


Ok, da tror jeg at jeg har kontroll.
De som ble ferdig: (nummerert for min egen del)
  1. Vivi
  2. Dyveke
  3. pixeline
  4. Tone
  5. Bim h-d
  6. Lises
  7. Hannesol
  8. Synnøve

Og så gjenstår det trekking:
Det var ikke bare enkel siden jeg er alene hjemme.

Jeg laget uansett 8 lapper med nummer på.


Prøvde så å få Raphael til å bestemme hvilken lapp som var den beste...Det gikk jo veldig bra...


Og så kastet jeg dem litt rundt, for å se om det var en lapp som utpekte seg spesielt, og det gjorde jo denne...
Og det var nummer ..... *trommevirvel*
GRATULERER DYVEKE!!
Nå blir det overraskelse på deg.
Vil du ha i posten eller når vi treffes neste gang??Og hvordan det gikk med meg og Bli ferdig?
Tja, jeg ble ferdig med noe....

8 kommentarer:

Elisabetht sa...

Synes du har tatt et fint initiativ med denne aktiviteten :) Jeg så det ikke før dere var godt i gang.. Tror vi trenger en oppstrammer mellom slagene, plutselig er det mange prosjekter på pinnene, og ingen ferdige produkter. Gratulerer til de som ble ferdige, og til Dyveke som får premie.

Dyveke sa...

Så utrolig artig!!! Tenk at jeg ble valgt av en ballong etter at katta snudde halen til meg!!!
Og enda bedre er det at jeg fikk sjalet ferdig så det kunne hale inn masse penger til en viktig sak!!!

Bim H-D sa...

*ler*
Detta VAR kul... och samlat också vad vi fick ihop... och inte, hihihi...
Antar att min dotter kommer att bli jättenöjd dock. Den ska resa 140mil först!!! Till Kiruna, närmare bestämt och där får hon fota den, basta... Den är nog lite för kort i ärmarna åt mig, därav inget foto ;)
Hm... nr 5 hade jag... och 2 är ju nästan en femma upp och ner... får nöja mig med det och att tröjan ÄR färdig... ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som nu tänker fortsätta med andra saker som MÅSTE bli färdiga... Frågan är bara varför jag inte har sparat mönstret i samma påse om stickningen, öhhh... var börjar man då leta mönster??? Hm... en sierska kanske behövs... ... ... :p

Tine sa...

Heisann !
Hmmmmm, du har nok funnet feil blogg for meg ja, men jeg har uansett ikke rukket å bli ferdig ;)
Bloggen min er; http://tineshobbyblogg.blogdrive.com/ Så kan du jo titte innom igjen da vet du. Gratulerer så mye til de som klarte å bli ferdige =) Og vinneren selvsagt!

Synnøve sa...

Så fin oppsummering og gratulerer til dyveke.

Har hatt det gøy mens jeg har holdt på, og skal prøve å ikke starte for mye på en gang lenger...... ti hi.

vivi sa...

Det var en velfortjent seier! Hilsen en lykkelig eier av sjal!

lises sa...

Kjempemoro "konkurranse", Kiwa, det er bra du er full av gode påfunn. Gratulerer til Dyveke, selv er jeg fornøyd med å ha vunnet over deg. ;-)

Felisi sa...

Veldig bra initiativ dette her, og så morsomt med oppsummering. Gratulerer så mye til vinneren, men jeg synes det er mange som har vært kjempeflinke!